Имали смо прилику да и на Националном сервису погледамо прву и другу епизоду серије "Пад" која је снимљена по мотивима из књиге Жарка Лаушевића и која описује несрећан догађај из 1993. године у коме је Лаушевић био главни актер. Марић тумачи управо његов лик. 

Ипак, једна сцена поново је привукла посебну пажњу гледаоцима - и то она у којој је Марић потпуно го у затворском купатилу. С једне стране, тешка сцена у којој главни лик први пут спира са себе крв у затворској купаоници. С друге стране, сцена је "врућа" - глумац Милан Марић је потпуно наг, а то је и више него довољно за, превасходно, његове обожаватељке.

Друштвеним мрежама одмах су почеле да се шире фотографије из овог остварења, а припаднице лепшег пола нису могле да одоле.

Фото:Принтскрин СуперСтар

 

 

Глумац Милан Марић важи за једног од најпожељнијих нежења, а својим како изгледом тако и глумачким умећем последњих година одушевљава публику.

Фото: АТА имагес, РТС принтскрин

 

 

 

Серија "Пад"

Серија "Пад" урађена је по мотивима аутобиографске књиге Жарка Лаушевића "Година прође, дан никад".

Фото: АТА имагес, РТС принтскрин

 

 

Серија "Пад“ прати живот глумца Ивана Маслаћа од тренутка када он и његов брат стижу до стана свог ујака, недалеко од места на којем се у Подгорици управо десио сукоб са трагичним последицама. Прича се наставља у истражном затвору СПУЖ, где се главни јунак сусреће са галеријом живописних ликова - од ситних лопова, криминалца и убица, па до политичких затвореника.

БОНУС ВИДЕО: