Татјана Камерун Тајчи била је једна од најпопуларнијих, али и најтраженијих југисловенских певачица, а на врхунцу своје славе залудела је и читав свет.

Југословенска дива такмичила се и на Евровизији песмом "Хајде да лудујемо", а њени хитови сматрају се песмама за сва времена и за све генерације које су и данас веома популарне и слушане.

Тајчи је једном откирла да је била жртва сексуалног злостављања и то као тинејџерка.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

- Ја сам то потиснула дубоко, дубоко у себе... Моја бака је знала рећи: "Ја ћу то понети у гроб." Тако да сам одлучила да никада никоме нити случајно нећу рећи, него да ћу то понети у гроб, рекла је Тајчи једном приликом.

Сада је гостовала у хрватској емисији "Код нас дома" у којој је говорила о увредљивим коментарима са којима се суочила након Евровизије 1990. године.

- За тридесету годишњицу 'Хајде да лудујемо' извукла сам наранџасту хаљиницу и гледам како сам била танка, мршава... И како су ми у то доба говорили, али не само злочести људи него и добронамерно: 'Како си дебела, дај ноге, ово оно, трбух', ја гледам - па где то?! Нема ме, није ме било, испричала је Тајчи.

БОНУС ВИДЕО: