Tatjana Kamerun Tajči bila je jedna od najpopularnijih, ali i najtraženijih jugislovenskih pevačica, a na vrhuncu svoje slave zaludela je i čitav svet.

Jugoslovenska diva takmičila se i na Evroviziji pesmom "Hajde da ludujemo", a njeni hitovi smatraju se pesmama za sva vremena i za sve generacije koje su i danas veoma popularne i slušane.

Tajči je jednom otkirla da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja i to kao tinejdžerka.

Foto: Anđela Stevanović

 

 

- Ja sam to potisnula duboko, duboko u sebe... Moja baka je znala reći: "Ja ću to poneti u grob." Tako da sam odlučila da nikada nikome niti slučajno neću reći, nego da ću to poneti u grob, rekla je Tajči jednom prilikom.

Sada je gostovala u hrvatskoj emisiji "Kod nas doma" u kojoj je govorila o uvredljivim komentarima sa kojima se suočila nakon Evrovizije 1990. godine.

- Za tridesetu godišnjicu 'Hajde da ludujemo' izvukla sam narandžastu haljinicu i gledam kako sam bila tanka, mršava... I kako su mi u to doba govorili, ali ne samo zločesti ljudi nego i dobronamerno: 'Kako si debela, daj noge, ovo ono, trbuh', ja gledam - pa gde to?! Nema me, nije me bilo, ispričala je Tajči.

BONUS VIDEO: