Кристина Обрадовић (23) из Лознице је пре девет година пала са висине од пет метара, задобила је прелом вратног пршљена и завршила је у инвалидским колицима. Нажалост, синоћ је преминула, како је саопштио њен отац. 

"Нема више моје ћерке, моје јединице, татине мезимице. Нажалост, после борбе од пет месеци у болници, моја ћерка је преминула у 23. години. Девет година су трајале њене мук", опростио се њен отац, Жељко.

Отац се, како може да се закључи на основу његове објаве на Фејсбуку, налази у тешкој материјалној ситуацији и није у могућности да плати сахрану. "Све трошкове око сахране моје ћерке уплатиће фондација Хуманост без граница", написао је он, пише Блиц.

Из ове организације такође су се огласили и рекли да им је веома жао због смрти девојке која се до последњег дана борила. "Све нас је потресла вест да је Кристина Обрадовић преминула у 23. години. Породици и посебно оцу Жељку, који се до последњег дана борио за своју ћерку желимо и овим путем да изјавимо искрено саучешће у име свих нас из Фондације - Хуманост без граница. Наша Фондација ће сносити све трошкове сахране", подвукли су они.

Подсетимо, Кристина је пала са терасе 2014. године и задобила је повреду шестог вратног пршљена. Медији су тад пренели да ју је деда гурнуо са терасе након расправе. После је дао изјаву у којој је тврдио да је сама скочила. Њен отац је остао сам са Кристином од њене друге године, а после трагичне несреће почела је њихова заједничка борба за здравље.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".