Лазар Ристовски је на свом Инстаграм налогу објавио снимак на ком додирује лице и боре: 

- Океј сам, а?! - истакао је Ристовски који је све време посматрао своје лице. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/lazar.ristovski

 

Подсећања ради, Лазар се развео од Данице и ушао у везу са 39. година млађом коленицом Аницом Лазић. Сада се спекулише да већ живе у стану у Београду на води, али су их виђали и у кући у Земуну коју има Лазар. Многи су се изненадили због ове вести. Екипа "Блица" је питала комшије шта мисле о тој љубави: 

- Док се није појавила информација у медијима нисмо обраћали пажњу, виђали смо их заједно али нисмо мислили да су пар.

- Ваљда зато што је она доста млађа, а искрено нисам знао да ли има ћерку па сам пре мислио да му је неко од деце. Сада када знам сигуран сам да ту живе, каже један од комшија, а девојка Маја додаје:

- Ми одавно живимо у овим зградама, а мислим да се он доселио скорије. Не знам да ли је она одмах прешла са њим али ту је. Лако их можете видети и у оближњим кафићима или како шетају тржним центром.

- Сврати Лазар по неке успутне ситнице и увек је дотеран и остави облак парфема за собом. Он одлично изгледа за своје године, е сад то не значи да треба да се забавља са толико млађом девојком. Не бих да му судим али што је много, много је. Велика је то разлика. Ја не могу ни да замислим шта о томе мисле њени родитељи, искрена је продавачица.

БОНУС ВИДЕО: 

https://video.novosti.rs/magazin/video/9060-buntovnik-za-violoncelom-stjepan-hauser-priredio-pravu-muzicku-magiju#brid_cp_my-player