Lazar Ristovski je na svom Instagram nalogu objavio snimak na kom dodiruje lice i bore: 

- Okej sam, a?! - istakao je Ristovski koji je sve vreme posmatrao svoje lice. 

Foto: Printskrin/Instagram/lazar.ristovski

 

Podsećanja radi, Lazar se razveo od Danice i ušao u vezu sa 39. godina mlađom kolenicom Anicom Lazić. Sada se spekuliše da već žive u stanu u Beogradu na vodi, ali su ih viđali i u kući u Zemunu koju ima Lazar. Mnogi su se iznenadili zbog ove vesti. Ekipa "Blica" je pitala komšije šta misle o toj ljubavi: 

- Dok se nije pojavila informacija u medijima nismo obraćali pažnju, viđali smo ih zajedno ali nismo mislili da su par.

- Valjda zato što je ona dosta mlađa, a iskreno nisam znao da li ima ćerku pa sam pre mislio da mu je neko od dece. Sada kada znam siguran sam da tu žive, kaže jedan od komšija, a devojka Maja dodaje:

- Mi odavno živimo u ovim zgradama, a mislim da se on doselio skorije. Ne znam da li je ona odmah prešla sa njim ali tu je. Lako ih možete videti i u obližnjim kafićima ili kako šetaju tržnim centrom.

- Svrati Lazar po neke usputne sitnice i uvek je doteran i ostavi oblak parfema za sobom. On odlično izgleda za svoje godine, e sad to ne znači da treba da se zabavlja sa toliko mlađom devojkom. Ne bih da mu sudim ali što je mnogo, mnogo je. Velika je to razlika. Ja ne mogu ni da zamislim šta o tome misle njeni roditelji, iskrena je prodavačica.

BONUS VIDEO: 

https://video.novosti.rs/magazin/video/9060-buntovnik-za-violoncelom-stjepan-hauser-priredio-pravu-muzicku-magiju#brid_cp_my-player