Бајкер који је на Јутјуб профилу "Street Demon pc" објавио видео у ком је као лудак испробавао своје умеће у брзој вожњи мотором на аутопуту у Флориди у Америци шокирао је многе када су видео погледали до краја - где је изгледало да ће сударом дефинитивно изгубити живот. На сву срећу, преживео је, а након четири месеца свој видео је објавио на интернету.

- Моја несрећа од пре 4 месеца. Ја то називам несрећом, али је очигледно била моја грешка. Превише самопоуздања за премало вештине. Срећом, успео сам да преживим а да нисам изгубио ниједан уд. Незгода се завршила са више од 20 прелома на мом лицу, сломљеном руком на два различита места, колабираним плућима, сломљеним ребром, и са два сломљена кичмена дискуса. Једног дана ћу се поново вратити вожњи, али не као некада - написао је он у опису видеа.

Како се може видети на снимку, након пребрзе вожње ауто-путем у једном тренутку бајкер се нашао између камиона и аутомобила. Желећи да претекне најпре камион али и аутомобил, под пуном брзином ударио је тај ауто и моментално пао у несвест.

Након што је у таквом стању остао на мотору марке "Хонда", у следећем тренутку камион ког је пре само неколико секунди успео да претекне наилази на њега и удара га при пуној брзини, где мотоциклиста пада са мотора, а његова камера која је све ово и снимила одлази у јарак, преноси Блиц.

Иако је изгледало као да ће се ова саобраћајна незгода завршити смртним исходом, сви учесници су преживели.

Снимак несреће можете погледати на овом линку.

"Стављати на коцку невине животе је ужасно"

Видео, који сада има око 87.000 прегледа, оставио је гледаоце у шоку, а неки су чак охрабрили бајкера ​​да буде пажљивији у својим будућим вожњама.

"Да сам на твом месту, посветио бих остатак свог времена показујући бајкерима зашто не би требало да возе овако. Забавно је, али једноставно није вредно тога", "Жао ми је што је за тебе ова лекција била болна. Учимо на грешкама других, јер можда немамо времена за своје", "Тип је имао довољно среће када га камион није убио", гласили су неки од коментара испод овог застрашујућег видеа.

Тада се и сам бајкер јавио и извинио свима, рекавши да је ставио на коцку насумичне невине животе.

- Ставити свој живот на коцку и бити непромишљен као што сам био није чак ни био проблем. Али стављати на коцку насумичне невине животе је ужасно. Ако сте бајкер, узмите овај видео као знак и упозорење. Ако икад и пожелите ово да радите имајте на уму да неће свако добити другу шансу - закључио је он.

БОНУС ВИДЕО: