О недавној драми између Далиле и Дејана Драгојевић у ријалитију "Задруга":

- Хусо не може да преписује плац и кућу Дејану јер та парцела није његова. Власници су брат и сестра који су после рата деведесетих пребегли у Аустрију, па Немачку, да би на крају брат завршио у Америци. Доста људи из Шепека их је звало да купи тај плац, то ми је причала сестра која је у Немачкој. Иако националсност није битна, морам да кажем да су они Срби, а један од разлога што не желе ни да се врате нити да продају земљу је тај што је сад то место претежно насељено, како ми је рекла, вехабијама - причала је Ривасова за Свет.

Па, шта ће бити са том кућом, ко ће тамо живети?

"Прави наследници не планирају да се врате, они су изградили нове животе далеко од Балкана, а Далила и Дејан не смеју да се врате. Огромне паре су упумпане у њих, у Далилину победу и Дејанов добар пласман. Финансирали су их разни фанатици, удружења, а ви читајте између редова. Они су промовисали њихов породичан живот, хтели су да представе ту средину као лепу, питому, без екстрема. Иако се јавно не прича о томе, речено ми је да је Дејан заиста прешао у ислам, па су и на конто тога добијали новац. Није он то урадио због пара, да се разумемо, већ је његова одлука довела до тога да им још више помажу. И, онда, шта се деси? Скандал и срамота пред милионима гледалаца. Не била им ја у кожи по завршетку ријалитија.

Далила са Царем жели бебу, је л' би са њим смела назад?

Она је хтела и Младену да роди. Док смо били у 'Паровима' пронела се информација да први пар у ком девојка остане трудна и задржи бебу добија 50.000 евра. Далила и Младен се истог момента бацају на посао! По три пута дневно се ј*бу где стигну, тресе се туш-кабина, трпали су се као млади мајмуни. Следећи месец доносе Далили тест, она сломљена, плаче, Младен је теши, као да је неко умро. Све ово што и сада ради је због новца. Њена највећа жеља је да буде као ове урбане рибе по ријалитијима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Миљану познајеш од њеног првог учешћа у ријалитију.

Душа, увек кад изађе из ријалитија зове да пита само за једно - да ли је Зола стварно воли или је са њом из интереса. Рекла сам јој да су компатибилни и да су се срели ван сцене, ван камера, они би остали и опстали. Ишло би докле би ишло. Међутим, код њих су сад у игри велике паре, популарност. Њих двоје све раде на силу, да зараде паре.

Је л' Марија тражила да њој гледаш у карте?

Јесте. Причале смо нас две о свему. Они су свесни Миљаниног понашања, нарави, па пита ко ће њу да ожени и кад ће да има нормалан живот. Свесна је да једног дана неће бити ни ње ни Синише, да ће сестре да оду свака на своју страну са својим породицама, па да Миљана не би сама остала. А гледала сам јој и због болести. Као што сам и видела, са њом ће све бити како треба. Међутим, Синиша ме брине. Његово стање је климаво, има ту још да се ради са њим.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Чуо сам да си својевремено хтела да бијеш Сашу Поповића?

Ма, на почетку сарадње стварно није било никаквих проблема, али дошли смо и до тога да сам га јурила да га бијем пред 20 певача. Испоштовао ме је максимално, што сам договорила, то сам и добила, међутим, према мени је увек био хладан, никад нисам осетила поштовање. И проблем настаје кад су кренула новогодишња снимања. Ја сам тај дан имала пет емисија, требало је да идемо ван Београда, али јављају да је нападао снег и да се преко Рудника не може. Вратимо се ми до студија Гранда, где је још трајало снимање. Седнемо у клуб и долази Поповић, пита колико је било снимања, онако иронично. Ја већ гладна, нервозна, ко из топа му кажем да је било пет и да на шесто нисам стигла и да ми је јако жао што његове пуленке нису имале ни пола мање. Горан Вукошић, да би прекинуо ту причу јер види да се закувава, каже како сам добила годишњу награду за најлепшу, најелегантнију певачицу, тако нешто и вади плакету из моје торбе и показује му. Саша узима плакету, окрене се ка оном змијарнику и каже: 'Ало, рибе, јел' видите ко је заправо главна риба, а има и диплому', покаже на мене и ту плакету баци ка шанку. Ја скочим и кажем му: 'Слушај, смраду, клошарчино, како те није срамота да се тако понашаш. Нисам ти ја крива што те које ти форсираш народ неће, не воли их'. Он кренуо, па стао, а тресе му се вилица. Каже ми: 'Како можеш тако са мном да разговараш?' А мени опет падне ролетна: 'Ма нећу више да разговарам, сад ћу њушку да ти разбијем'. Ја кренем на њега, он побегне на врата.

Фото: Петар Милошевић

 

И шта се десило после?

Појављује се Брена после десет минута. Села поред мене, хвали ме како сам лепа, елегантна. Вукошић опет вади диплому. Брена се одушевила, тражила од асистената да се урами, да буде код ње у канцеларији, као, то је награда и за Гранд. А мени сузе кренуле. Она дивна, све феноменално, а он хладан. Због ње ме је мрзео змијарник, њене подгузне муве.

Ко је то?

Па, зле, завидне змије, Гоца Божиновска, Сања Ђорђевић, било их је још неколико. Све време су се трудиле да буду њене другарице, блиске пријатељице. Ја сам јој била миљеница јер, како су и сами говорили, на њихову сцену сам унела врхунски гламур. Моја свака одевна комбинација је купљена у Милану. А знам доста певачица које су враћали са сцене да се пресвуку јер су јефтино изгледале.

Тад си се дружила са Стојом и Јаном, а оне сад не причају?

Мени је жао што је до тога дошло. Обе су јаке на терену и мислим да је ту и дошло до проблема. Велики је монопол. Ако неки менаџер држи неки клуб, буде услова ко може, ко не. У једном моменту се Јана одвојила са својом дискографском кућом, мислим да је код њих проблем настао око посла. Оне и Ћана су људине, дивне особе, жене, колеге, ма све!"

Ко је најбоље искористио своју популарност у ријалитију?

Ја сматрам да је Кија најбоље искористила. Она се кроз живот намучила са мајком, сјајно је искористила прилику која јој се указала. Она је мудро и паметно то наплатила. Са друге стране, Луна је била ушушкана и размажена. Ја је се сећам док су живели у Земуну, од малих ногу је размажена, хистерична. Не мислим да је лош човек, само те карактеристике не волим.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Ти из 90-их знаш целу породицу Ђогани?

Живели смо у комшилуку, зграда до зграде. Ђоле је одувек био тата и вођа. Остали су били клинци који се боре за своје парче неба. Он их је све цимнуо и увукао у шоу-бизнис. Једини је који је и опстао до дан данас, остали су се подавили у међувремену, медијски и пословно.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".