Знање такмичара синоћ је било на нивоу те су се насупрот Милана Буквића нашли Стефан, Живка, Дарко и Мирослав. Прва два такмичара ставила су у касу 165.000 динара, Мирослав нажалост није прошао у завршну потеру, а Даркова одлука да против Буквића у "Потери" иде на већу цифру, подигла је све на ноге.

"Ово никоме није успело"

Када је одбранио "милионче", Дарку је честитао трагач, али и сам водитељ, Јован Мемедовић. "Јован је поентирао, али изгледа да се скромност јако често исплати. Некад кажу да је то лаж, али очигледно је одлика оних који су Богу милији и драги. Хвала", рекао је Милан.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Prikazuje

 

 

Мемедовић је отишао корак даље, те је Дарку морао да стисне руку. "Стежем руку. Пазите, једанаест година радим овај квиз, нико није успео... Мислим да је било понуђено милион динара, мислим да је прихваћено једанпут, али нико није успео да их задржи као Ви. Ово је рекорд", рекао је Јоца Мемедовић.

Изгубили у последњим тренуцима

Финалну цифру од 1.165.000 динара, бранили су Живка, Дарко и Мирослав. Успели су да "побегну" Буквићу петанест корака. До самог краја је било неизвесно, да би пар секунди пре краја, Буквић ипак успео да стигне такмичаре. Мемедовић је морао да прокоментарише пораз такмичара, те је том приликом истакао да није лако одјавити емисију када се овако квиз заврши.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Prikazuje

 

 

"Да ли је могуће? Дакле, у фото-финишу. Жао нам је. Ко ће сада на мом месту одјавити лепо емисију, када је свима жао у студију", рекао је он. Поруку за такмичаре и публику, имао је и трагач, Милан Буквић. "Људи, много ми је жао. Јоца је прижељкивао драматичну епизоду пред почетак снимања, то се догодило. Много ми је жао и све најбоље вам желим у животу", рекао је он на крају.

БОНУС ВИДЕО: