Znanje takmičara sinoć je bilo na nivou te su se nasuprot Milana Bukvića našli Stefan, Živka, Darko i Miroslav. Prva dva takmičara stavila su u kasu 165.000 dinara, Miroslav nažalost nije prošao u završnu poteru, a Darkova odluka da protiv Bukvića u "Poteri" ide na veću cifru, podigla je sve na noge.

"Ovo nikome nije uspelo"

Kada je odbranio "milionče", Darku je čestitao tragač, ali i sam voditelj, Jovan Memedović. "Jovan je poentirao, ali izgleda da se skromnost jako često isplati. Nekad kažu da je to laž, ali očigledno je odlika onih koji su Bogu miliji i dragi. Hvala", rekao je Milan.

Foto: Jutjub printskrin/RTS Prikazuje

 

 

Memedović je otišao korak dalje, te je Darku morao da stisne ruku. "Stežem ruku. Pazite, jedanaest godina radim ovaj kviz, niko nije uspeo... Mislim da je bilo ponuđeno milion dinara, mislim da je prihvaćeno jedanput, ali niko nije uspeo da ih zadrži kao Vi. Ovo je rekord", rekao je Joca Memedović.

Izgubili u poslednjim trenucima

Finalnu cifru od 1.165.000 dinara, branili su Živka, Darko i Miroslav. Uspeli su da "pobegnu" Bukviću petanest koraka. Do samog kraja je bilo neizvesno, da bi par sekundi pre kraja, Bukvić ipak uspeo da stigne takmičare. Memedović je morao da prokomentariše poraz takmičara, te je tom prilikom istakao da nije lako odjaviti emisiju kada se ovako kviz završi.

Foto: Jutjub printskrin/RTS Prikazuje

 

 

"Da li je moguće? Dakle, u foto-finišu. Žao nam je. Ko će sada na mom mestu odjaviti lepo emisiju, kada je svima žao u studiju", rekao je on. Poruku za takmičare i publiku, imao je i tragač, Milan Bukvić. "LJudi, mnogo mi je žao. Joca je priželjkivao dramatičnu epizodu pred početak snimanja, to se dogodilo. Mnogo mi je žao i sve najbolje vam želim u životu", rekao je on na kraju.

BONUS VIDEO: