Ретроградни Сатурн донео је период страха, неизвесности и компликација који су осећали сви хороскопски знакови. 

Треба напоменути да Сатурн који креће напред неће донети процват јер је то ипак једна од најтежих и најмудријих планета у астрологији, али ће свакако донети ослобођење.

Фото: Профимедиа

 

 

Ово је важан аспект јер Сатурн представља одговорност, дисциплину, ограничења и структуру, док Рибе представљају саосећање, маштовитост, духовност и интуицију.

Комбинација ових карактеристика може имати утицај на животни пут особе.

Ево неколико кључних карактеристика Сатурна у Рибама:

Емотивна дубина

Особе са Сатурном у Рибама често имају дубок унутрашњи свет. Они су врло осетљиви и саосећајни према другима, што их може чинити изванредним терапеутима, саветницима или уметницима.

Интуитуиција

Сатурн у Рибама може појачати интуитивне способности особе. Они често могу препознати суптилне знакове и интуитивно разумети ствари које други можда не могу.

Духовност

Сатурн у Рибама често доводи до дубоког интересовања за духовност и окултно. Особе с овим положајем могу тражити духовни пут кроз медитацију, молитву или друге духовне праксе.

Фото: Профимедиа

 

 

Тешкоће у постизању циљева

Сатурн је планета одговорности и ограничења, па особе са Сатурном у Рибама могу имати тешкоће у постизању својих циљева. Могу бити склоне избегавању одговорности или суочавања с реалношћу, па је важно да науче како да се суоче са својим обавезама.

Мањак самопоуздања

Сатурн у Рибама може довести до осећаја несигурности. Особе с овим положајем Сатурна треба да раде на развијању самопоуздања и самодисциплине како би постигли своје циљеве.

БОНУС ВИДЕО: