Евгенију Јувашевну Давиташвили шира јавност зна као најпознатију руску астролошкињу и исцелитељку, познату под надимком Џуна“.

Њени астролошки савети били су веома цењени, те су људи долазили код ње из свих делова планете.

Иако је преминула 2015. године, њене речи се и даље памте, а Џуна је истакла да су следећа три знака најпосебнија, те да могу да остваре све што замисле, чак и да освоје свет.

Ован

Живот Овна је попут ролокостер, а све због њиховог посебног карактера. Представници овог хороскопског знака, како је Џун веровала, стално желе све одједном. Али заборављају да живот није бајка и да нису у земљи чуда.

Фото: Профимедиа

 

 

Међутим, комбинација више различитих околности може дати сличне резултате. С друге стране, спремност Овна на било какав исход и жртву је огромна гаранција успеха.

Овај хороскопски знак је отворен и искрен, његови представници су пуни занимљивих трикова и спремни су да покушају да их примене.

Лав

Лав је грабежљивац, то јест онај који није само спреман да уништи све на свом путу, већ и онај који зна да вреба. Ако сте добро упознати са чак једним Лавом, вероватно већ знате колико вешто могу да чекају и колико могу бити тешке њихове стратешке игре.

Џун је приметила да је њихова способност чекања понекад једноставно невероватна – то могу бити године доследног и јасног очекивања тренутка када морате да направите оштар прилив енергије, низ активности и на крају добијете заслужену награду. Истовремено, Лавови не могу одустати ако нису успели. Они ће смислити нови план и кренути даље. Способност овог знака да преузме контролу над собом једноставно је невероватан.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Џун је веровала да је овај хороскопски знак свакако подцењиван, али узалуд. У почетку тихе Рибе, брзо све савладају у новом тиму, не воле спорове и несметано крећу ка свом циљу. Упркос чињеници да Рибе изгледају затворено, у њиховој се глави заправо догађа активан мисаони процес. Све док се питате зашто су тако чудне и удаљене, Рибе брзо истражују целу ситуацију и преузимају контролу над апсолутно свим.

Увек су један корак испред. Они знају како да делују крајње пасивно у периоду када се други свађају. Они знају да зараде новац на начин коме ника не би пало на памет – то је вештина коју Рибе ефикасно користе.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: