Ацина мајка, Видосава Вуксановић једном приликом је била згрожена када је видела рачун за телефон свог сина: 

- Моја мајка је једном добила мој рачун за телефон и почела је да вришти. Био сам пријављен једно време код ње на адресу. Зове ме мајка и виче: "Дошао ти је рачун за телефон", ја јој кажем, "Па добро, дошао је и шта", "Па како да платиш 70.000", ја се размишљам, како 70.000, ја плаћао 150, 200, 220, 250 хиљада. Знаш оно, роминг, ја јој кажем да донесе рачун. Рачун је био 700.000. Она је видела ту нулу, али је уопште није регистровала. Уопште није хтела да помисли да је могуће да рачун има пет нула - испричао је Лукаса на поменутој телевизији.

Ацина породица и пријатељи су била на премијери филма "Покидан",који је сниман по мотивима из његовог живота.  

Фото: АТА имагес

 

У публици се нашао Ацин старији син са супругом, ћерка његове жене Соње Вуксановић из првог брака, Софија Шашиш и његова ћерка Викторија. 

Иначе, Аца Лукас женио се три пута, а детаљи односа са супругама нашли су се и у његовој биографији "Ово сам ја - Аца Лукас".

- Моја прва супруга Цеца била ми је другарица из детињства, Наташа је хтела да живим по њеним принципима, а Соња је покушала да од мене направи пудлицу - сумирао је тада Лукас однос са њих три у једно реченици.

БОНУС ВИДЕО: