Душица Јаковљевић дала је отказ на телевизији "Пинк" после 10 година рада на истој, а, како сазнајемо, водитељка је отишла из Србије.

Фото: Инстаграм пронтскрин/ана_радуловиц_

 

Сада је ову ситуацију први пут прокоментарисала њена колегиница Ана Радуловић.

- Радила сам и петак, и суботу, као и јуче. Нисам стигла ништа ни да видим, ни да се чујем са Душицом, а ни да спавам и једем. Кад будем знала детаљ више, прокоментарисаћу. Ми се приватно не дружимо, Душица и ја. Колегинице смо само. У сваком случају сам се изненадила - поручује Ана и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Да ли је дала или добила отказ, не улазим у то. Душица се увек захваљивала Пинку да је најбоља телевизија, не знам откуд сад одједном овако. Незахвално је да било шта прокоментаришем - закључује Ана.

На питање ко би могао да замени Душицу, Ана одговара:

- Не знам ни то. Синоћ сам радила на њеном месту. Волим да уђем у Белу кућу, волим и студијски део. Уколико ја будем радила, радо ћу прихватити тај посао. Уколико буде дошао и неко други, пожелећу му срећу. Незхвалано је и да прокоментаришем да ли ће се Милан Милошевић вратити, јер се све брзо десило. Продукција ће на крају направити најбољи потез - закључује Ана Радуловић.

Подсетимо, Душица се јуче налазила у Немачкој, тачније главном граду Берлину.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".