Како је испричала, до адресе где отац из пакла Урош Пашајлић држи заточену девојчицу је дошла преко рачуна за струју који је пронашла када је бежала из стана у којем је живела са Пашајлићем.

Она је отишла у полицију и све пријавила. Како је казала, она је знала где је зграда у којој је девојчица и који је прозор од стана.

- Полицајац се попео на другог и погледали су кроз прозор и никога нису видели у стану. Питала су ме да ли је Л. у другој соби, рекла сам да има само једна соба, па су питали да ли је у другом стану. Ја сам их молила да уђу унутра и да после могу мене кривично да гоне за лажно пријављивање уколико је Урош само баљезгао, а ја поверовала - рекла је она.

Тренутак када је угледала девојчицу

Ивана је описала да су врата од стана била без кваке, а затим је описала тренутак када је угледала девојцицу.

Фото: Новости

 

- Следеће чега се сећам су друга врата, отворили су их и тада сам угледала Л., која је била у кади. Ја сам говорила: "Медо." Она ме је погледала и раширила руке ка мени. Како се подигла, са ње је спала тренерка, била је скроз мршава. Купатило је изгледало као отпад, узасно је смрдело. Завртело ми се у глави од тог ужаса, такву децу сам виђала само на сликама деце из Африке. Почела сам да се гушим, то никада у животу нисам видела - описала је Ивана, док се све време тресла и плакала.

Затим је испричала да је у дневној соби седела са девојчицом, а девојчица је тражила храну. Испред тоалета је била само једна кеса корнфлекса, а како каже Ивана, она је то купила за девојчицу још одавно.

Фото: Новости

 

Све је било у ђубрету

Адвокатица оштећене малолетне девојчице је упитала Ивану како је изгледао стан.

Оштећена је испричала да је изгледао као отпад и да је све било у ђубрету.

Адвокатица: Како се дете понашало и изгледало раније, а како када је нађено?

Ивана: Ја сам њу видела 2020. године, дете је паметно, прича, нормално, дружила се са мном... у купатилу је изгледала као Етиопљани, насмејала ми се и препознала ме, али је изгледала ошамућено. Није причала, полицајци су ме питали да ли дете уопште прича.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)