Јаковљевићева је потврдила ове наводе и поручила:

- Догодило се оно о чему брује сви медији, цео регион. Била сам у Берлину и људи које сам тамо сретала су били изненађени што сам отишла са телевизије на којој је ове године требало да прославим десет година рада - рекла је водитељка за Блиц и додала:

- Ниједан растанак није лак и ниједна одлука се не доноси преко ноћи. Ја сам напустила телевизију на којој сам радила, на којој сам провела десет лепих година. Тамо сам расла заједно са даљим растом те телевизије. Лепо смо сарађивали, дружили се и живели заједно, али је дошло време да се иде.

Фото: АТА имагес

 

- Није професионални живот радити само на најгледанијој телевизији, него и стварати нешто и лично се развијати. Не бих да откривам шта је био разлог што сам отишла, о свему сам добро размислила, нисам одлучила преко ноћи. Мој одлазак са Пинка је као неки развод. Сигурно није све било како треба... Негде сам и ја професионално мислила да је време да се повучем са те улоге водитеља и новинара. Мало су се помешале у овом времену бабе и жабе, ја сам у том случају баба. Стицај разних околности. У том моменту кад сам ја пожелела да одем, тада се десио позив Саше Мирковића и понуда која се не одбија и ја мислим највећи трансфер века. Понуда која се догађа једном у животу - рекла је Јаковљевићева.

БОНУС ВИДЕО: