Млада звезда не престаје са својим подухватом увесељавања њене публике, те је истим стопама загазила и у загребачку Арену, такође заказавши три концерта која ће бити одржана првих дана месеца децембра.

 

Фото: Н. Параушић, Н. Фифић, Профимедиа, АТА имагес

 

 

Александра је у почетку планирала само два велика концерта која би приредила фановима из Хрватске, међутим, све њих изненадила је чак двапут!

Накнадно је заказала горепоменути трећи концерт у Загребу, а два дана након тога своје обожаватеље изнова одушевила када се јавила са лепим вестима за све оне који би певачицу желели да слушају и четврти пут у главном граду Хрватске.

- Загребе, нисам могла ни да замислим да ћу најавити и четврти концерт у Арени. Хвала вам за љубав, одужићу вам се целим срцем - написала је певачица на свом профилу друштвене мреже Инстаграм уз приложену промо фотографију којом је најавила догађај.

 

 

У јеку концертних манифестација, хрватски портал Индеx.хр спровео је мању анкету на својој ТикТок платформи где је репортер случајне порлазнике питао препознају ли певачицу са слике на којој се налазила управо Прија.

 

 

Неки су певачицу препознали на прву лопту, певајући њене песме у бубицу младог репортера хрватског портала, међутим, постојали су и они пролазници који се нису баш тако сјајно сналазили са препознавањем лика младе уметнице.

Један од анкетираних пролазника чак је помислио да је у питању млада Цеца Ражнатовић?

Одговори су били разнолики у четири видеа који је портал објавио на ТикТоку, а хоће ли се резултати изменити након одржаних концерата у Загребу - време ће показати.

 

 

За сада се чини да је певачица на правом путу да постане светски познато име колико и Бијонсе, а Хрвати којима је звезда била непозната ће до децембра имати прилику да науче њене песме и припреме се за спектакле које је Александра Пријовић припремила за њих.

БОНУС ВИДЕО: