Хрватска певачица Јасна Злокић, која је на нашим просторима упамћена по хиту "Скитница", никада није чула за Александру Пријовић, која је напунила чак пет загребачких Арена.

Фото: АТА имагес

 

 

- Никада досад нисам чула за ту Александру Пријовић док није изашла вест да је напунила пет загребачких Арена. За то јој свака част! То је дефинитивно завидан успех! Можда нисам пре чула за њу јер не слушам такву врсту музике, али свакако ако гледамо то као тржиште, онда је она постигла стварно велик успех. Иначе, људи који напуне пет Арена, за њих се зна - кроз време, рад, постојање и поштовање.

 

 

- Ето, нисам знала да неко може доћи из чистог мира и напунити толики број Арена. Она ме заинтригирала и послушала сам неколико њених песама и дошла сам до закључка да то није мој стил и једноставно је не осећам. Не зато што је сматрам мање вредном, него је то звук који не преферирам - рекла је Злокићка, а преноси "Вечерњи лист".

Подесетимо, певачица је позната по музичким хитовима попут: "Скитница", "Ја сам ти једини друг", "Адио белла", "На обали", "Поведи ме", "Путевима вјетра"...

БОНУС ВИДЕО: