Hrvatska pevačica Jasna Zlokić, koja je na našim prostorima upamćena po hitu "Skitnica", nikada nije čula za Aleksandru Prijović, koja je napunila čak pet zagrebačkih Arena.

Foto: ATA images

 

 

- Nikada dosad nisam čula za tu Aleksandru Prijović dok nije izašla vest da je napunila pet zagrebačkih Arena. Za to joj svaka čast! To je definitivno zavidan uspeh! Možda nisam pre čula za nju jer ne slušam takvu vrstu muzike, ali svakako ako gledamo to kao tržište, onda je ona postigla stvarno velik uspeh. Inače, ljudi koji napune pet Arena, za njih se zna - kroz vreme, rad, postojanje i poštovanje.

 

 

- Eto, nisam znala da neko može doći iz čistog mira i napuniti toliki broj Arena. Ona me zaintrigirala i poslušala sam nekoliko njenih pesama i došla sam do zaključka da to nije moj stil i jednostavno je ne osećam. Ne zato što je smatram manje vrednom, nego je to zvuk koji ne preferiram - rekla je Zlokićka, a prenosi "Večernji list".

Podesetimo, pevačica je poznata po muzičkim hitovima poput: "Skitnica", "Ja sam ti jedini drug", "Adio bella", "Na obali", "Povedi me", "Putevima vjetra"...

BONUS VIDEO: