На Фејсбук групи "Издавање станова Београд" као групи која служи да многе особе из унутрашњости Србије или из комшилука нађу стан у српској престоници, осванула је објава једне Српкиње која је повезала многе девојке у овој групи - око једног старијег мушкарца који, по свему судећи кроз наводно издавање стана жели нешто сасвим друго.

"Молим све девојке да прочитају ово.

Пре пар месеци док сам тражила цимерку наишла сам на оглас који је гласио 'девојка 26/27 година тражи цимерку, стан се налази на Ташмајдану'.

Јавља се са различитих бројева

Како није било никаквог контакта оставила сам свој број. Након пар дана ми се јавио неки старији човек, чији сам број блокирала, али то није било довољно, јавио се опет са другог броја. Е тад сам сконтала да је то "девојка" где сам оставила свој број телефона. Човек се јављао више пута са различитих бројева.

Објавила сам ово такође у другој групи како би девојке биле препажљиве и не дај Боже не би нека отишла да погледа стан али у тој групи како се админ дружи с њим обрисао ми је објаву и избацио ме из групе. На мом посту где сам све ово написала јавило се превише девојака којима се исто ово догодило од стране тог човека.

У питању је извесни Слободан који се прво представи као женско, а онда са других профила крене да их узнемирава.

Гледам сад у овој групи како неко тражи цимерку за стан у Далматинској улици и по коментарима сконтам да се ради о истом човеку. Ево његов профил и бројеве. А ви се пазите!", написала је Магдалена те приложила и слике екрана на којима се види да јој је дотични мушкарац слао поруке више пута, са истим или сличним садржајем које гласи: "Јеси ли сада у Београду?".

Свима шаље исте поруке, некима и фотографије

Магдаленина објава је удружила велики број девојака, које су признале да су исте поруке, исте садржине добијале од истог човека, још од 2019. године, па све до данас. А како сам и сама добијала поруке исте садржине од дотичног човека, као и његове фотографије (пристојне) са летовања, онда овде нема потребе рећи да се ради о наводним признањима.

"Буквално сам исте поруке добијала", "И ја сам пре годину дана добила поруку са овог профила и блокирала га. Ово треба пријавити", "Невероватно и мени шаље од 2020. са све сликама, снимцима, сада сам га блокирала", писале су девојке на Фејсбуку.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: