Na Fejsbuk grupi "Izdavanje stanova Beograd" kao grupi koja služi da mnoge osobe iz unutrašnjosti Srbije ili iz komšiluka nađu stan u srpskoj prestonici, osvanula je objava jedne Srpkinje koja je povezala mnoge devojke u ovoj grupi - oko jednog starijeg muškarca koji, po svemu sudeći kroz navodno izdavanje stana želi nešto sasvim drugo.

"Molim sve devojke da pročitaju ovo.

Pre par meseci dok sam tražila cimerku naišla sam na oglas koji je glasio 'devojka 26/27 godina traži cimerku, stan se nalazi na Tašmajdanu'.

Javlja se sa različitih brojeva

Kako nije bilo nikakvog kontakta ostavila sam svoj broj. Nakon par dana mi se javio neki stariji čovek, čiji sam broj blokirala, ali to nije bilo dovoljno, javio se opet sa drugog broja. E tad sam skontala da je to "devojka" gde sam ostavila svoj broj telefona. Čovek se javljao više puta sa različitih brojeva.

Objavila sam ovo takođe u drugoj grupi kako bi devojke bile prepažljive i ne daj Bože ne bi neka otišla da pogleda stan ali u toj grupi kako se admin druži s njim obrisao mi je objavu i izbacio me iz grupe. Na mom postu gde sam sve ovo napisala javilo se previše devojaka kojima se isto ovo dogodilo od strane tog čoveka.

U pitanju je izvesni Slobodan koji se prvo predstavi kao žensko, a onda sa drugih profila krene da ih uznemirava.

Gledam sad u ovoj grupi kako neko traži cimerku za stan u Dalmatinskoj ulici i po komentarima skontam da se radi o istom čoveku. Evo njegov profil i brojeve. A vi se pazite!", napisala je Magdalena te priložila i slike ekrana na kojima se vidi da joj je dotični muškarac slao poruke više puta, sa istim ili sličnim sadržajem koje glasi: "Jesi li sada u Beogradu?".

Svima šalje iste poruke, nekima i fotografije

Magdalenina objava je udružila veliki broj devojaka, koje su priznale da su iste poruke, iste sadržine dobijale od istog čoveka, još od 2019. godine, pa sve do danas. A kako sam i sama dobijala poruke iste sadržine od dotičnog čoveka, kao i njegove fotografije (pristojne) sa letovanja, onda ovde nema potrebe reći da se radi o navodnim priznanjima.

"Bukvalno sam iste poruke dobijala", "I ja sam pre godinu dana dobila poruku sa ovog profila i blokirala ga. Ovo treba prijaviti", "Neverovatno i meni šalje od 2020. sa sve slikama, snimcima, sada sam ga blokirala", pisale su devojke na Fejsbuku.

(Blic)

BONUS VIDEO: