Јутарња температура износиће од 3 до 7 степени и дневна ће се средином дана и после подне кретати од 0 на југу до 5 степени на северу Војводине и у Неготинској Крајини.

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, на северу Србије сутра ће бити умерено облачно, током дана тек понегде са слабом, краткотрајном кишом. 

У осталим пределима облачно са падавинама: у брдско-планинским пределима са снегом уз повећање висине снежног покривача, а у нижим пределима са кишом која ће од средине дана и после подне са даљим падом температуре прећи у снег. 

Више падавина биће на југозападу, југу, југоистоку и истоку Србије, а у нижим и брдским пределима очекује се формирање снежног покривача висине од 5 до 20 центиметара, на планинама локално и више од 30 цм, најавио је РХМЗ.

Дуваће слаб и умерен, повремено и јак северозападни ветар. 

И у Београду ће данас бити облачно, ветровито и хладно, повремено са слабом кишом, у вишим деловима града са падом температуре после подне и увече краткотрајно и суснежицом и снегом. 
Дуваће слаб и умерен, повремено и јак северозападни ветар. Дневна температура без већег колебања око 4, после подне у паду на 2 степена. Током ноћи суво уз делимично разведравање и појаву мраза.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до суботе, 2. децембра, биће умерено до потпуно облачно и хладно. У недељу ветровито, местимично са краткотрајним снегом или пљусковима снега. 
Више падавина очекује се на истоку и југоистоку земље, али ће та количина падавина бити мања у односу на суботу. 

Падавине се поново очекују у уторак и среду, као и крајем периода, у нижим пределима киша и суснежица, а у брдско-планинским пределима снег. 

У уторак ће поново бити и ветровито уз јак јужни ветар који ће после подне бити у скретању на северозападни и може понегде достизати и ударе олујне јачине.

БОНУС ВИДЕО: