Стефан Михић је пре пар дана открио за Ало! да је претучен од стране познатог лица у стану где су у том тренутку пили и проводили се. Навео је како је мучен 4 сата у закључаном стану. За све је оптужен и његов бивши друг Р.С. који је јуче дигао руку на себе и извршио самоубиство у 33. години, а сада се за наш портал огласио његов отац и изнео детаље везане за овај случај.

 

 

Како је и сам наводио Стефан, блиски пријатељи су га намамили у стан, а потом се иживљавали над њим. Задругар је успео да побегне, а стање му је и даље критично, с обзиром да су му сломљена ребра и оштећен бубрег.

Иначе, дечко који је извршио самоубиству био је спортиста, носилац многих медаља и трофеја у Теквонду, али исто такође и бивши дечко ријалити учеснице Таре Симов, која се синоћ јавно опростила од њега емотивним речима, а онда упутила и Михићу поруку: "Бог је већи него што мислиш".

- Умало да убије мог сина, потврђено од полиције и онда је битно шта каже наркоманка Тара Симов? Верујете да мој син малтетира четири боксера у њиховој кући. Базне станице, сведоци, извештаји из полиције, болнице? Тај момак је био 15 година најбољи Стефанов друг, док га није издао. Рекао сам му да поред таквог пријатеља њему непријатељ не треба. Тај момак се убио јер је схватио шта је урадио. Како му мој син може бити крив? Тражио је Стефану новац! Ми немамо хлеба да једемо. Тражили су нам 30.000 евра, 5.000 евра то вече. Ти људи су мучили мог сина, мене су звали, али се ја нисам јавио. Ми смо нормални људи. Тај момак је био сто пута у нашој кући, скоро је изгубио мајку. Стефан му је слао паре док је био у затвору, иако сам ја био противник тога јер сам знао да му није пријатељ, али није хтео да ме слуша - говори Стефанов отац за нас.

Фото.Принтскин/Инстаграм/дон.филипо.таттоо

 

- Бубрег је оштећен Стефану. Нама је и после свега жао што је једна младић дигао руку на себе. Тај момак је хтео да убије моје дете. Нико га није терао да Стефану изнуди паре и бије га. Погледајте повреде. Знате ли која је казна затвора за некога ко направи отмицу на подмукао начин, плус изнуда, а онда повреде опасне по живот?! Стефан је после 10 дана рекао "мени је жао Роберта, изгубио је мајку, како је мени било када ми је умрла мајка" - закључио је отац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".