Дуња је била шестострука добитница престижне новинарске награде "Гордана Бонети", а читав век провела је као спикерка РТВ Београда.

У браку са супругом и колегом Миланом Лангом добила је наследницу Срну и сина Истока, а лепа глумица поделила је путем свог Инстаграм профила мајчину фотографију из младости која је одушевила пратиоце.

— Заувек све. Дуња, матер, домовина, анђео, брат — написала је поред успомене које дочарала колико Срна подсећа на њу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna_lango)

Чувена Дуња дипломирала на Филолошком факултету, на одсеку за енглески језик и књижевност, а током адолесцентских дана бавила се и глумом, те је Срна изражајност на сцени и таленат наследила од мајке.

Глумица је у браку са прослављеним глумцем Ирфаном Менсуром добила наследника Павла који је кренуо родитељским стопама, те га можемо гледати у популарним серијама "Швиндлери", "Погрешан човек", "Време зла", "Војна академија".

 Срна је јуче прославила свој јубиларни педесети рођендан, а тим поводом поделила је дивне фотографије и интересантну ретроспективу.

— И даље мислим, а давно сам о томе писала (онда када је госпођа од тадашњих 55 постала преда мном "Срнина генерација" за потребе упознавања с неким фрајером, а ја имала 33, бришући све чему сам се у њој дивила ) да је лагати своје године (смањивати број) ултимативно самоповређивање... и уопште не разумем шта би то требало да не можеш после неког рођендана (осим да играш Јулију, до које ти ионако више није ) и коме би и зашто требало ишта да објашњаваш или не дај Боже какву дозволу за живот по својој мери да тражиш. Тако је тужњикаво и понижавајуће одрицати се себе и сопственог искуства!? Године су ордење ако идеш у "ров" часно сваки дан..уз све неизвесности. И да... Данас пуним 50 и опчињена сам том чињеницом — написала је и добила прегршт похвала на рачун јасног става.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna_lango)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".