Ћерка Мирослава Илића, Марија ретко се појављује у јавности, а те ретке прилике углавном су концерти њеног популарног оца те је место у првим редовима рефлекторима обасјаних хала традиционално резервисано за читаву породицу.

Са супругом Драганом Шутановцем са којим је годинама уназад у складном и срећном браку Марија је добила два сина Предрага и Страхињу који певачу пружају највећу подршку у животу и каријери те често воли да каже да су га управо унуци подмладили.

Фото: Сарић С.

 

 

Бивши министар одбране и ћерка Мирослава Илића, судбоносно "да" изговорили су пре више од 20 година, а мало је познато да је сведок на венчању свом дугогодишњем пријатељу и сараднику био некадашњи председник Србије Борис Тадић. Венчање се одржало у општини као и Саборној цркви да би се прослава која се и данас препричава наставила у престижном хотелу у Београду.

Драган и Марија Шутановац упознали су се у кафићу, политичар је врло брзо пао на чари ћерке Мирослава Илића те је морао и те како да се помучи како би је освојио, али тврди да никада није зажалио за толиким трудом.

- Када смо први пут причали насамо, питао сам је како се презива. Одговорила ми је Илић. А ја мртав-ладан питам: "Као онај певач Мирослав Илић?" Потврдила ми је и успут ме упитала зашто ме њено презиме асоцира на Мирослава Илића. Ја кажем: "Па, добро, може и као Милован Илић Минимакс." Тек онда сам сазнао да је ћерка познатог естрадног уметника - испричао је Шутановац својевремено ову анегдоту, подсећа Сторy.

Марија Илић завршила је престижне школе у иностранству и радила на руководећим позицијама у неколико банака. Студије менаџмента је завршила у Великој Британији и Француској и уз завидну каријеру успела је да буде и посвећена мајка.

Пре познанства са Драганом поднела је захтев за исељеничку визу за Канаду. Позитиван одговор добила је након две и по године и када је остало још само да се плати такса како би и Драган могао да пође са њом, истог дана сазнала је да је трудна, па су одлучили да не напуштају Србију.

БОНУС ВИДЕО: