УДАТА ЗА ПОЛИТИЧАРА: Знате ли ко је ћерка Мирослава Илића?

Извор: Нпортал 02.12.2023 08:51

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

zora

02.12.2023 23:18

Ne i boli me uvo za njegovu cerku koja se proslavila kao zena politicara koji je razorio vojsku. Koja licnost. Cerka Iliceva.

+6 -0

0 Одговора

DA ZNAMO

03.12.2023 10:17

UDATA ZA SuNATO-vca, koji je zajedno sa ostalim placenicima unistavao srpsku vojsku, dok jedao od njegovih saucesnika, danas bi zeleo da vlada Srbijom.

+6 -0

0 Одговора

dzudza basadzija

03.12.2023 11:26

Zasto nam to radite?Koji je Vam je cilj ovih "obavestavanja"?I lepo pita "zora":KO je ona bre?!!!!Svakako,sa ljudske strane,ljudima sve najbolje!Medjutim,tu za mene prestaje sve!Bio sam predsednik kluba i organizovao sam ne samo njegovo gostovanje,i video sve njih izbliza...O onima koji su mi bili i u stanu,i bili ugosceni,a koji su na odlascima obecavali da ce da...Odlazi "cuveni" i obecava da ce mi poslati jednu kasetu,koja je tada bila jeftinija od case viskija sa kojom sam ga posluzio...Mislite da se ikada javio na telefon?Pustite obecanu kasetu!Onaj drugi ima zelju da mu pomognem oko nalazenja delova za kola.Onaj treci za muzicki studio...Nisam ja nitada bio blesav pa da padam na popularnost istih!Izlazio sam u susret,cisto sa moje ljudske strane,pa i iz moralne obaveze predsednika kluba...Za mene nikada nisu postojali,niti postoje niti ce postojati idoli!Uvek sam ispred sebe,sve njih gledao kao ljude.Ljudska bica....Njihovo ponasanje,pogotovu kada je bilo reci o parama,nebih hteo da Vam opisujem!...O zahtevima da se izvedu na besplatne vecere,ruckove,provode...Pogotovu njihovo nadmeno ponasanje,gledanje na sve sa visine...Ne ljudska bica!Sve ostalo...Boze me sacuvaj!

+3 -0

0 Одговора

Повратак на вест