Млад Месец у Стрелцу, 13. децембар 2023. познат је по својој хуманости и солидарности са другима, а екстровертни став иде руку под руку са његовом искреношћу. Последњи млад Месец у години ће одговарати на ваша питања која се понављају и донети вам нове прилике и сусрете.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Путања ваше каријере је у успону и чини се да све у вашем пословном свету тече глатко. Ипак, будите спремни на непредвиђене догађаје који би могле тренутно да вас узнемире. Битно је остати смирен и прибран у суочавању с неизвесношћу.

Како бисте превладали ове ствари препоручљиво је да израдите стратешке планове и да имате на уму свој крајњи циљ. Избегавајте да журите с исхитреним решењима јер ће вам то отежати да пононо станете на ноге.

Штавише, ваша финансијска ситуација пролази кроз осетљиву фазу. Чини се да можда делујете импулсивно, трошите без разумног оправдања. Одвојите тренутак да размислите о свом трошењу новца и будите опрезни како бисте избегли непотребно финансијско оптерећење.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Ово ће бити снажан млад Месец за нове почетке и постављање намера, али носи и мало тежине за вас. Ретроградни Сатурн може на видело да изнесе ствари из ваше прошлости, подтичући вас да се са нечим позабавите једном заувек.

Шта год да се одвија током овог периода, посебно око питања љубави или новца, даће вам увид у догађања током ретроградне фазе. Сатурн је почетком ове године ушао у Рибе, тако да је ово прва ретроградност коју смо доживели у овом циклусу. Ретроградни Сатурн може од нас да захтева да се вратимо и поновимо неке лекције и проверимо да ли смо урадили домаћи задатак.

Чини се да бисте могли да будете повучени у два различита смера. Можда осећате да ваше срце жели да иде једним путем, а ваш ум жели другим.

БОНУС ВИДЕО: