Mlad Mesec u Strelcu, 13. decembar 2023. poznat je po svojoj humanosti i solidarnosti sa drugima, a ekstrovertni stav ide ruku pod ruku sa njegovom iskrenošću. Poslednji mlad Mesec u godini će odgovarati na vaša pitanja koja se ponavljaju i doneti vam nove prilike i susrete.

Foto: Profimedia

 

 

Strelac

Putanja vaše karijere je u usponu i čini se da sve u vašem poslovnom svetu teče glatko. Ipak, budite spremni na nepredviđene događaje koji bi mogle trenutno da vas uznemire. Bitno je ostati smiren i pribran u suočavanju s neizvesnošću.

Kako biste prevladali ove stvari preporučljivo je da izradite strateške planove i da imate na umu svoj krajnji cilj. Izbegavajte da žurite s ishitrenim rešenjima jer će vam to otežati da ponono stanete na noge.

Štaviše, vaša finansijska situacija prolazi kroz osetljivu fazu. Čini se da možda delujete impulsivno, trošite bez razumnog opravdanja. Odvojite trenutak da razmislite o svom trošenju novca i budite oprezni kako biste izbegli nepotrebno finansijsko opterećenje.

Foto: Profimedia

 

 

Bik

Ovo će biti snažan mlad Mesec za nove početke i postavljanje namera, ali nosi i malo težine za vas. Retrogradni Saturn može na videlo da iznese stvari iz vaše prošlosti, podtičući vas da se sa nečim pozabavite jednom zauvek.

Šta god da se odvija tokom ovog perioda, posebno oko pitanja ljubavi ili novca, daće vam uvid u događanja tokom retrogradne faze. Saturn je početkom ove godine ušao u Ribe, tako da je ovo prva retrogradnost koju smo doživeli u ovom ciklusu. Retrogradni Saturn može od nas da zahteva da se vratimo i ponovimo neke lekcije i proverimo da li smo uradili domaći zadatak.

Čini se da biste mogli da budete povučeni u dva različita smera. Možda osećate da vaše srce želi da ide jednim putem, a vaš um želi drugim.

BONUS VIDEO: