Снежана Ђуришић је дуги низ година у љубави са гинекологом Вањом Милошевићем, а познато је да су како у приватном, тако и у пословном животу једно другом велика подршка.

Вања познату певачицу подржава у свему што ради, те је неретко вози на снимање свих емисија у којима има заказано гостовање, а сада су поделили неколико невероватних ситуација које су их задесиле.

Једном приликом Вања је Снежану возио на снимање када се догодила саобраћајна несрећа. Како је здравствени радник, одмах је реаговао како би помогао повређенима, на шта је певачица изузетно поносна.

Фото: Теодора Ћирић

 

- Испред нас је био судар, Вања је зауставио ауто истрчао из кола и помагао повређеним људима и учинио да што пре буду пребачени у Ургентни центар. Мене је одвезао на снимање и одмах отишао до клинике да види како су људи и да помогне колико може. Заиста сам поносна на њега и његову професионалност – рекла је певачица.

Вања је својевремено испричао како је једној жени спасио живот на несвакидашњи начин. Њега је у емисију “Практична жена” позвала водитељка Наташа Павловић како би говорио на тему здравља, а водитељка је упитала и да ли је нека од жена из публике вољна да је гинеколог на лицу места прегледа.


-Мислио сам да ћемо то обавити после емисије, или да ће те жене доћи код мене на клинику, али Наташа је имала већ спреман параван, колпоскоп, компјутере, материјал, све потребно за преглед – почео је причу у емисији ”Звезде Гранда Специјал”.

-Урадио сам преглед, и папа тест као што се иначе и ради а затим однео плочице код мене на клинику и дао патлозима. Дошла је докторка, врхунски патолог и питала ме где сам радио тај преглед. Пошто сам имао контакт са том женом, ја сам је и позвао, и данас ево имам њену сагласност да причам о томе, јер је мој пацијент. Урадили смо и биопсију, затим и операцију. Сада је жива и здрава, али да није било тог прегледа, можда би било касно – рекао је Вања.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".