Како је рекао родитељ 15-годишњег детета које похађа другу школу, а које је присуствовало манифестацији, потпуно је изненађен тиме да су малолетници имали тзв. "опен бар", тј. приступ пићу по вољи, пише "Телеграф".

- Они су у оквиру школе имали идеју да направе мали Давос за децу. Свако дете добије своју земљу. Они добију неко задужење, као да су представници тих земаља. Није лоше осмишљено - каже у разговору за Телеграф.рс наводећи да је реч о ученицима приватних школа, те да је непријатно изненађен направљеним пропустом:

- Ја не знам шта се њима десило, не могу да верујем да су толико оманули.

Даље наводи да је школа букирала три кафића у општини Стари град, те да је у периоду од 21 сат до поноћи било предвиђено да се ученици окупе.

- Пустили су клинце узраста 13 - 17 година, направили им опен бар, где су могли да пију шта им падне на памет - истиче.

Објашњава да је реч о великом броју ученика, те да нису могли проћи непримећено. Објашњава и да је одлазећи по дете које му је испричало шта се дешава, доживео непријатности.

- Нека деца су плакала, држала се за стубове, повраћала. Неки нису знали где су. Видео сам да су друга деца у агонији - наводи шта је видео.

Истиче да је скандалозно и то што је школа уплатила новац за опен бар и што су у кафићима алкохолом служили малолетнике.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".