Божидар Павлић је Фризер из Хрватске за ког су сви мислили да је атрактивна црнка поред Александре Пријовић. 

Божа је сада рекао да не сматра да се облачи као жена, нити планира промену пола. 

-Не сматрам за себе да се облачим као жена, облачим се у оно што ми највише одговара и у чему се осећам удобно и угодно- рекао је он и надовезао се:

-Такође, нисам се трансформисао нити планирам, мушко сам и тако ће остати, не планирам да мењам пол нити се осећам као жена- изјавио је. 

Када су га питали ко му се свиђа, издвојио је МЦ Стојана са српске сцене: 

-Од топ фрајера са српске сцене навео бих МЦ Стојана, јако ми се свиђа његов шарм и стил облачења те наступи, жао ми је што сам пропустио његово гостовање на Пријином концерту- каже певач, који би волео да сарађује са српским извођачима.

Осим што је фризер, Божа је однедавно и певач који певач сарађује са познатим Хрватицама као што су дизајнерка Матија Вуица, певачица Хана Машић, манекенка и модел Тина Мустапић.

Он је једном приликом открио да ли му се дешава да људи погреше његов пол због изгледа и како реагује у тим ситуацијама.

- Наравно, често ме на пример у клубовима замене за жену. Ја им онда кажем да сам дечко и све буде ок, чак ми кажу: "царе" или ме почасте пићем. Заправо нисам никад доживео неко неугодно искуство у тој ситуацији. Ја сам се већ навикао, није ми бедак. Једино што ме сви питају како да ми се обраћају, у женском или мушком роду, ја увек кажем у мушком зато што сам ја мушкарац и то је то. Никада нисам размишљао о томе да променим пол и у својој кожи се осећам изврсно - рекао је за хрватски "Сторy".

БОНОС ВИДЕО: