Božidar Pavlić je Frizer iz Hrvatske za kog su svi mislili da je atraktivna crnka pored Aleksandre Prijović. 

Boža je sada rekao da ne smatra da se oblači kao žena, niti planira promenu pola. 

-Ne smatram za sebe da se oblačim kao žena, oblačim se u ono što mi najviše odgovara i u čemu se osećam udobno i ugodno- rekao je on i nadovezao se:

-Takođe, nisam se transformisao niti planiram, muško sam i tako će ostati, ne planiram da menjam pol niti se osećam kao žena- izjavio je. 

Kada su ga pitali ko mu se sviđa, izdvojio je MC Stojana sa srpske scene: 

-Od top frajera sa srpske scene naveo bih MC Stojana, jako mi se sviđa njegov šarm i stil oblačenja te nastupi, žao mi je što sam propustio njegovo gostovanje na Prijinom koncertu- kaže pevač, koji bi voleo da sarađuje sa srpskim izvođačima.

Osim što je frizer, Boža je odnedavno i pevač koji pevač sarađuje sa poznatim Hrvaticama kao što su dizajnerka Matija Vuica, pevačica Hana Mašić, manekenka i model Tina Mustapić.

On je jednom prilikom otkrio da li mu se dešava da ljudi pogreše njegov pol zbog izgleda i kako reaguje u tim situacijama.

- Naravno, često me na primer u klubovima zamene za ženu. Ja im onda kažem da sam dečko i sve bude ok, čak mi kažu: "care" ili me počaste pićem. Zapravo nisam nikad doživeo neko neugodno iskustvo u toj situaciji. Ja sam se već navikao, nije mi bedak. Jedino što me svi pitaju kako da mi se obraćaju, u ženskom ili muškom rodu, ja uvek kažem u muškom zato što sam ja muškarac i to je to. Nikada nisam razmišljao o tome da promenim pol i u svojoj koži se osećam izvrsno - rekao je za hrvatski "Story".

BONOS VIDEO: