Међутим, синоћ, током емисије "Питања гледалаца", дошло је до тоталног хаоса, када је Бојана одбила да призна Анђелу као девојку и јавно открила да уопште није заљубљена у њу.

Анђела није могла да заустави сузе, па ју је молила да устане и изјасни се другачије, док се Павловићева задовољно смешкала.

Она је напустила емисију и кукала на сав глас, спомињући родитеље које је обрукала. 

- Заједно смо у овоме, будалетино, признај емоције, молим те. Немој да ме брукаш, доста сам се обрукала пред мојима. сад још треба испалу да добијем. Одмах да си рекла за столом да смо заједно. Хаос ћу да направим - одбрусила је Анђела.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Шта ако раскинемо за пар дана? Ево признаћу за столом, немам проблем са тим, али плашим се да не раскинемо брзо, па да ја испаднем будала. Шта треба да кажем да сам заљубљена? - рекла је Бојана.

- Ја сам ризиковала све, јел теби то јасно, много је теже са мојим родитељима него са твојом девојком. Ја да неког волим споља никад не бих ушла са другом особом у однос.Битно је да смо се љубили, ми смо целу ноћ провели љубећи се. Што си ме пољубила онда? Треба да пустимо да време покажу неке ствари. Мами сам рекла да нећу улазити ни у какав однос а ја ушла са женом јел знаш ти шта то значи? Ја никад нисам имала комбинацију. Ја разумем и твоју страну и све разумем али што си онда радила са мном свр то, зашто си ме лагала, ја никад нисам имала комбинацију и ја долазим са тобом, са особом другог пола да имам нешто све сам ризиковала због тебе - рекла је Анђела.

БОНУС ВИДЕО: