Međutim, sinoć, tokom emisije "Pitanja gledalaca", došlo je do totalnog haosa, kada je Bojana odbila da prizna Anđelu kao devojku i javno otkrila da uopšte nije zaljubljena u nju.

Anđela nije mogla da zaustavi suze, pa ju je molila da ustane i izjasni se drugačije, dok se Pavlovićeva zadovoljno smeškala.

Ona je napustila emisiju i kukala na sav glas, spominjući roditelje koje je obrukala. 

- Zajedno smo u ovome, budaletino, priznaj emocije, molim te. Nemoj da me brukaš, dosta sam se obrukala pred mojima. sad još treba ispalu da dobijem. Odmah da si rekla za stolom da smo zajedno. Haos ću da napravim - odbrusila je Anđela.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Šta ako raskinemo za par dana? Evo priznaću za stolom, nemam problem sa tim, ali plašim se da ne raskinemo brzo, pa da ja ispadnem budala. Šta treba da kažem da sam zaljubljena? - rekla je Bojana.

- Ja sam rizikovala sve, jel tebi to jasno, mnogo je teže sa mojim roditeljima nego sa tvojom devojkom. Ja da nekog volim spolja nikad ne bih ušla sa drugom osobom u odnos.Bitno je da smo se ljubili, mi smo celu noć proveli ljubeći se. Što si me poljubila onda? Treba da pustimo da vreme pokažu neke stvari. Mami sam rekla da neću ulaziti ni u kakav odnos a ja ušla sa ženom jel znaš ti šta to znači? Ja nikad nisam imala kombinaciju. Ja razumem i tvoju stranu i sve razumem ali što si onda radila sa mnom svr to, zašto si me lagala, ja nikad nisam imala kombinaciju i ja dolazim sa tobom, sa osobom drugog pola da imam nešto sve sam rizikovala zbog tebe - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: