Штавише, упућени извори тврде да је постигао договор са супругом Меланијом и да ће она током 2024. појачати дипломатске наступе на највишем нивоу.

Према Паге Сик , Меланија, која се недавно појавила са бившим првим дамама на сахрани Розалин Картер, наводно се „осећа сигурније у себе – и као представница свог мужа, али и као дипломатска личност, посебно након позитивног пријема са Картера, преноси Јутарњи лист.

- Меланија схвата да је дошло њено време да се придружи редовима историјских првих дама и остави траг у историји... Она осећа да је сада боље припремљена за своју потенцијалну улогу прве даме по други пут - рекао је извор, додајући да сада може више да се посвети тој улози с обзиром да њен син Барон Трамп сада има 17 година и није више мали.

- Ужа породица, укључујући Меланију, чврсто стоји иза Доналда - додао је извор за Page Six.

Фото: Танјуг/АП

 

Ова 53-годишња бивша прва дама Сједињених Америчких Држава све се чешће појављује у друштву свог супруга, па су тако недавно виђени у Палм Бичу, где су заједно присуствовали додели награда Патриот.

- Обоје су биле одличног расположења - рекао је инсајдер и додао: „Меланија је ходала унаоколо и поздрављала све“.

Трамп се чак нашалио на свој рачун рекавши да углавном „не изнајмљују тај простор јер тамо имају доста веома важних докумената, као што сви знају“.

(Јутарњи лист)

БОНУС ВИДЕО: