Štaviše, upućeni izvori tvrde da je postigao dogovor sa suprugom Melanijom i da će ona tokom 2024. pojačati diplomatske nastupe na najvišem nivou.

Prema Page Sik , Melanija, koja se nedavno pojavila sa bivšim prvim damama na sahrani Rozalin Karter, navodno se „oseća sigurnije u sebe – i kao predstavnica svog muža, ali i kao diplomatska ličnost, posebno nakon pozitivnog prijema sa Kartera, prenosi Jutarnji list.

- Melanija shvata da je došlo njeno vreme da se pridruži redovima istorijskih prvih dama i ostavi trag u istoriji... Ona oseća da je sada bolje pripremljena za svoju potencijalnu ulogu prve dame po drugi put - rekao je izvor, dodajući da sada može više da se posveti toj ulozi s obzirom da njen sin Baron Tramp sada ima 17 godina i nije više mali.

- Uža porodica, uključujući Melaniju, čvrsto stoji iza Donalda - dodao je izvor za Page Six.

Foto: Tanjug/AP

 

Ova 53-godišnja bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država sve se češće pojavljuje u društvu svog supruga, pa su tako nedavno viđeni u Palm Biču, gde su zajedno prisustvovali dodeli nagrada Patriot.

- Oboje su bile odličnog raspoloženja - rekao je insajder i dodao: „Melanija je hodala unaokolo i pozdravljala sve“.

Tramp se čak našalio na svoj račun rekavši da uglavnom „ne iznajmljuju taj prostor jer tamo imaju dosta veoma važnih dokumenata, kao što svi znaju“.

(Jutarnji list)

BONUS VIDEO: