Млада куварица Драгана Недељковић, открилаје како на свој начин припрема трпезу за предстојеће празнике. Открила је и своју малу тајну, тачније дала препоруку шта спремити za praznike koji нас окупљају у топлој атмосфери.
-Што се тиче декорације, то ми је омиљени део у кухињи. Обавезно се праве разни кексићи, медењаци, разни свећњаци од шишарки, украси за сијалице, слана јела, топла чоколада, вино и обавезно цвеће. Највише волим када стигну празници, па да докажемо сами себи колико смо креативни - предложила је Драгана.
На питање које је то омиљено традиционално српско јело, поменула је једно неизоставно, које већина обожава на прославама:
-Сарма, мислим да је то једно од омиљених јела традиоционалне кухиње. Ја ћу вам дати један одличан рецепт, како можете брзо да направите.
- 1кг јунећег меса
- 400г лука
- 4 шаргарепе,
- Уље,
- Зачини по укусу
- 80грама пиринча
Прво испржити лук и шаргарепу, па затим месо и све остале састојке. Сарма треба да буде добро зачињена, да би била укусна.
Ту је и посластица коју је сама направила и радо је предлаже у новогодишњој ноћи:
-Плазма торта са шумским воћем, то можете наћи на мом профилу.