Млада куварица Драгана Недељковић, открилаје како на свој начин припрема трпезу за предстојеће празнике. Открила је и своју малу тајну, тачније дала препоруку шта спремити za praznike koji нас окупљају у топлој атмосфери. 

 -Што се тиче декорације, то ми је омиљени део у кухињи. Обавезно се праве разни кексићи, медењаци, разни свећњаци од шишарки, украси за сијалице, слана јела, топла чоколада, вино и обавезно цвеће. Највише волим када стигну празници, па да докажемо сами себи колико смо креативни - предложила је Драгана. 

 

 

На питање које је то омиљено традиционално српско јело, поменула је једно неизоставно, које већина обожава на прославама: 

-Сарма, мислим да је то једно од омиљених јела традиоционалне кухиње. Ја ћу вам дати један одличан рецепт, како можете брзо да направите. 

  •  1кг јунећег меса 
  • 400г лука 
  • 4 шаргарепе, 
  • Уље, 
  • Зачини по укусу 
  • 80грама пиринча  

Прво испржити лук и шаргарепу, па затим месо и све остале састојке. Сарма треба да буде добро зачињена, да би била укусна. 

Ту је и посластица коју је сама направила и радо је предлаже у новогодишњој ноћи: 

 -Плазма торта са шумским воћем, то можете наћи на мом профилу.

 

 

БОНУС ВИДЕО: