Алекс Огњена, хрватска певачица, која је последњих месеци у регионалним медијима била актулена због информација да има сина и новчаним понудама мушкараца да буду с њим. Између осталог, како пишу хрватски медији, она је тешко болесна.

 

 

"Ако ћу да лажем, онда ћу рећи да је све супер, дивно и красно, а ако ћу да будем искрена онда ћу рећи да сам се данас једва устала, тренутно сам на хрпи лекова, али сам рекла да баш желим да дођем јер не знам колико ћу још моћи да присуствујем оваквим догађањима па да видим драге људе, да их мало изгрлим', рекла је тада Алеx.

Лекари су јој одстранили штитну жлезду јер су пронашли тумор, али испоставило се да се тумор проширио и на друге органе.

 

 

"Болести су ми раширене по читавом организму, различити доктори за различита подручја су ме наговарали да идем на лечење, што је доста агресивно и у једном тренутку су и покушавали, али није успевали. На крају сам одлучила да ћу свему томе рећи 'Не' - све што се хриуршки може одстранити то 'да', нема проблема, али хемотерапије и слично не долазе у обзир. Купила сам три кокошке, узгајам домаћа јаја, сређујем врт, стакленик, желим да узгајам своју органску храну, лечење само оно што баш морам, и лекове које морам чисто да издржим дан. Све остало ћу пробати код куће сама са здравом исхраном и што мање стреса', каже.

Јавност је за њеног 18-годишњег сина сазнала прошле године кад му је јавно на свом Инстаграм профилу честитала рођендан.

"Не могу вам објасним однос мене и сина зато што је то невероватно. Ко год да нас види, нитко не може да верује да смо мајка и син. Имала сам једног дечка кратко и он је рекао да нас двоје изгледамо као некаква секта, имамо те неке своје форе. Али је изузетно интелигентан и социјално и емотивно остељив заправо. Све ово што ја пролазим мислим да би мало које дете могло да прати јер сам ја имала фазу кад сам хтела себи да одузем живот. То је било врло озбиљно планирано, била сам већ довела адвокате и написала тестамент, значи све је било сређено', каже те додаје:

Због тешких тренутака које је заједно преживела са сином, Алеx живи сваки дан као да јој је последњи.

курир.рс/блицжена

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".