Како је Кристијан сада рекао, до физичког насиља није дошло. 

Тврди да му је супруга све сместила јер не жели да му да ни динар од свега што је зарадио у "Задрузи", где ју је јавно преварио, и да је одлучио да је тужи.

- Рекао сам јој да и мој син Лазар има право да ужива у мом новцу, на шта ми је она рекла да ће ме пријавити за насиље уколико наставим да јој тражим паре. Испао сам и више него фер према њој, оставио сам јој стан у који је уложено око 30.000 евра да се среди и опреми. Има све, и тако да ми врати, да ме оптужи за нешто што се није десило. Нисам јој тражио да ми да сав новац, него делић, јер ја имам и сина из првог брака који заслужује да га отац части и помогне ако треба. Она је подизала новац док сам био у Задрузи и сад ми је рекла како је све потрошила, што је лаж. Она није иначе склона да троши на све редом. Док се она башкари у лукс стану који сам јој ја обезбедио, ја живим као подстанар и никад јој то нисам пребацио - каже Кристијан за "Стар".

- Тужићу је! Прво има да се реши питање око виђања моје Вере, неће ме више уцењивати како нећу моћи да видим дете или да ме пушта на пола сата. Пошто није желела да се лепо и цивилизовано договоримо и да ми да тај делић који сам тражио, сада ће добити тужбу, па ћемо на суду да делимо све на пола. Јасно ће се видети колико сам зарадио, па ће морати да ми половину исплати. Ја разумем да она не може да ми опрости јавну превару и Кристину, али и за превару је крива она, осам година смо били заједно, стално ме је нападала да је варам, да радим ово или оно, ето ти сад… - завршава бивши задругар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".