- На Фејсбуку су ми дали забрану 7 дана, а потом су додали још 23 дана забране, јер сам шатро вређао оне који ме упорно вређају само преко тастатуре... - писао је Кристијан и наставио:

- То увек тако иде у мом случају, када ћутим, пи*ка сам…. Када узвратим или претим - блок, забране или се жале мурији и судовима.. А кад затегнем баш, е тада кукају сви скупа и надају се мојој поновној робији? Фини неки мангупи, а и ови што ме блокирају и забрањују? - закључио је Голубовић.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristijan.krile_official

 

Подсетимо, Голубовић је пре неколико дана био у центру скандала због препирке са подгоричким снагатором Светозаром Киком Никочевићем.

- Он би добио метак давно, крио се по затворима. Требало је да буде убијен, он је обичан шпијун који ради за полицију. Ја сам га изазвао, да видимо ко је јачи. Он није прихватио меч. Он је у то време био број један човек са београдског асфалта. Он не сме да дође у Црну Гору, али ја могу у Београд. Он се само са женама свађа, мушка старлета - рекао је Кика за Мондо, а Голубовић је одговорио на мрежама:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Слушај, пи*ку*ино оронула, истрешћу ти све те анаболике из те смрдљиве гу*ице. Је*аће ти Кикица старлетица и мајку и оца и гробове ђедове. Смрадо једна, прозиваш преко тастатура, јадо јадна глибава, ти ниси за метак, ти си за штанглу од тега, па све по тој смрдљивој глибавој бради. Је*аћу ти поколење и гробове целог рода црвљивог - послао је Кристијан, а Кика је све објавио уз поруку "Крле је мало нервозан".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".