- Пиштољ ми је био у спаваћој соби, у жениној ташни. Кад је полиција дошла и питала ме да ли у стану имам нешто од оружја, одмах сам га извадио и предао им. Направили су записник и одвели ме у Централни затвор - рекао је певач и открио како је било у затвору.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Довели су ме у затвор око три-четири ујутру. Нико од затвореника то није знао. Када сам ушао у ћелију, гледао сам где има слободан кревет да легнем. Пошто сам био измрцварен, заспао сам. Будим се ујутру и чујем: "Јесте, није, ма јесте, ма није". Помислим, шта је сад? Кад оно четири главе гледају у мене. Покушавају да провале да ли је то Аца Лукас. То ми је било симпатично и одмах сам им рекао да сам то ја. Било им је непојмљиво да се пробуде у затвору поред Лукаса - испричао је Аца.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Излазак из затвора значио је ''слобода'', међутим не и за Ацу Лукаса.

- Одрекао сам се права на жалбу и отишао у "Падинску скелу". Тамо је било као у бањи, могао си да изађеш напоље да тренираш. Кад сам изашао из затвора, био сам бесан, лоше сам се осећао и доживео сам породићну трагедију – отац ми је умро. Ма, не поновило се никад - рекао је Лукас.

БОНУС ВИДЕО: