Милан Станковић, огласио се на свом Инстаграм налогу и честитао Божић, свим православним хришћанима, а ево где је певач дочекао празник.

Фото: Принтсцреен инстаграм /миланстанковиц

 

Певач се последњих година потпуно се окренуо вери, па се чак спекулисало и да је планирао да сезамонаши и заувек напусти естраду, се сада огласио за најлепши и најрадоснији хришћански празник.

Станковић је, као и већина верника Божић ноћас дочекао у цркви, одакле се и огласио.

Он је усликао фреске у цркви у којој је на божићној поноћној литургији дочекао најрадоснији празник и својим пратиоцима пожелео:

Фото: Принтсцреен инстаграм /миланстанковиц

 

- Мир Божији. Христос се роди - написао је Милан.

Подсетимо, како се спекулисало Станковић с потпуно посветио вери и Богу и протеклог лета је требало да се замонаши у једном манастиру у Будви, међутим до тогаа није дошло.

- Милан јесте боравио код нас, али није имао те претензије да буде искушеник. То је читав процес. Он је желео да буде у манастиру у простору светог мета, као у духовној бањи. Тражио је себе и своје истинско ја, али није имао монашку амбицију. Овај манастир је његово духовно место. Он је у процесу налажења себе и налажења Бога и најбоље место за то је манастир - рекао је саговорник у јулу ове године свештеник манастира у Будви.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".