Неименована жена (41) скочила је 8. јануара у јутарњим часовима са деветог спрата зграде у Равени у Италији заједно са ћерком (6) и њиховим псом, а трагедији је претходила објава на друштвеној мрежи Фејсбук која потенцијално расветљава овај несрећни догађај.

Мајка је у дугачкој објави на њеном личном профилу оправдала свој поступак објашњавајући да је то урадила зато што је девојчицин деда, а њен отац, био "насилан и агресиван".

"Нико ме не чува од њега, он ме прогања", написала је жена.

Жена је иначе била психијатријски болесник која је лечена у Центру за ментално здравље, а веома често је на свом профилу говорила о заверама које је њена породица "сковала против ње".

У дугачком посту је објаснила да је њу, њену ћерку и мужа прогањао њен отац, међутим, често је писала реченице које нису биле повезане.

Навела је и да је њен муж био уз њеног оца без обзира на то што је "знао какво је насиље трпела док је била неудата и у породичној кући".

Жена је изашла на скеле које су биле постављене због реновирања зграде, бацила је своју ћерку и њеног пса, а затим је покушала самоубиство.
Шестогодишња девојчица и пас су страдали на лицу места, док је мајка превезена у болницу где се тренутно налази у јако тешком стању, преноси Фанпаге.

БОНУС ВИДЕО: