Ове недеље је, међутим, наставила да на К1 телевизији излази из своје зоне комфора. Најпре је то учинила недавним преласком на ову телевизију где са Мањом Грчић води емисију „Ми данас“ у којој претреса све актуелне теме на другачији начин, а потом и као гост на софи Гоце Тржан у емисији „Гоца шоу“.

Фото: A.Станковић

 

У искреном женском разговору, Ивон је говорила о супругу Владиславу, фрајерима, жељама и унутрашњим борбама.

- Супруг уме да ми каже да имам превише мушке енергије. Имам мушку главу. Са женама се одувек мало слабије споразумевам, некако је то увек на површном нивоу. С мушкарцима ми је све једноставно. Они су моја екипа, они ми чувају леђа – казала је позната водитељка. - Ја сам увек као нешто морала да будем „tough“. Могу да пренесем ормар. Стварно могу, то и радим. Умем да будем мало хладна и сада то Владислав и ја разрешавамо. Чак ми је један бивши емотивни партнер рекао: Ти си као месец који сија. Али ниси сунце које ме греје. Никада се нисам љубила јавно, држање за руке – то никако.

Иако су у браку две године, каже да одређене блокаде и тај урођени опрез и гард њен супруг још увек није успео да сруши.

- Почела сам да радим на томе са Ирином Дечермић, она је супруга Горана Шушљика и пијаниста је. Реч је о исцељивању звуком на различитим нивоима. Ирина је дивна. После тог првог третмана сам се пробудила мало другачија. Ваљда је кључ у том балансу и усклађивању мушке и женске енергије. Можда ме промени – казала је Ивон Гоци Тржан.

Ивон је открила и на шта се то у брачном животу најтеже навикла.

- Врло брзо смо почели да живимо заједно, а ја сам навикла на самоћу и на своја правила. И даље се упознајемо. Најтеже сам се навикла на то да не могу да усисавам у 12 ноћу. Имала сам свој ритам на који су навикле и комшије, знали су да је то Ивон, у поноћ усисава. Владислав је нормалан човек. Он у поноћ спава.

 

О фрајерима


Ивон је Гоци Тржан казала да је и њен супруг млађи.

- И мој муж је млађи. Три годинице. Први пут имам млађег мушкарца поред себе. Иначе сам најјаче фрајере смувала без шминке и у тренерци. Тачније, ја сам “стара школа“, они су смували мене – казала је насмејана Ивон.


О плановима и жељама


На Гоцино питање да ли размишља о детету и да ли би волела да га има, Ивон је казала да баш као и када је реч о браку – то јој није императив.

- Ако се догоди, наравно. Али нисам инсистирајућа по том питању. Волим да ми се живот дешава. Ако се не деси, усвојила бих једну чоколадну бебу. Мушку. Звао би се Страхиња. Волела бих и да потрајем у овом послу, да ми буде пријатно и лепо. И да у неком тренутку живим на мору. Не знам шта ми то Истра ради, али ми чини чуда. И Пула као град. Мала средина, а опет довољно урбана и отворена за комуникацију. Пуно изненађења, дивни људи великог срца и дивно море. За сада, здрава сам и срећна. То је најважније.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".