Серија је имала осам епизода, а публика је имала прилику да види много више сцена него у филму. Између осталог, велико интересовање публике будила је информација да ће Жика Тодоровић играти свог оца у серији, легендарног глумца Бору Тодоровића.

Исечак из серије подељен је на друштвеној мрежи ТикТок, а корисници су били одушевљени Жикиним тумачењем. Нису изостали ни позитивни коментари.

"Да ли је могуће да може неко оволико да личи на оца, колико Срђан на Бору, ово је невероватно", био је само један од коментара фанова, који су се разнежили.

Војин Ћетковић оживео је лик још једне глумачке легенде - Драгана Николића.

У последној епизоди серије, кад је Томина болест већ поодмакла, он долази на сплав са доктором (Петар Бенчина) где га дочекују пријатељи, Бора и Гага Николић, али и Тања Бошковић коју тумачи Милица Јаневски.

Док Жики свакако није било тешко да уђе у улогу свог оца, Милица Јаневски је гласом и стасом поприлично скинула Тању Бошковић. Ћетковић није имитирао Гагу, већ је на себи својстврен начин покушао да изнесе шарм градског мангупа, какав је био Николић.

Поред ове плејаде великана, у филму и серији се појављују и ликови Силване Арменулић, Мике Антића, Кемала Монтена, Зорана Радмиловића, Даворина Поповића, Лепе Лукић, Тозовца, Данке Нововић и многи други.

БОНУС ВИДЕО: