Serija je imala osam epizoda, a publika je imala priliku da vidi mnogo više scena nego u filmu. Između ostalog, veliko interesovanje publike budila je informacija da će Žika Todorović igrati svog oca u seriji, legendarnog glumca Boru Todorovića.

Isečak iz serije podeljen je na društvenoj mreži TikTok, a korisnici su bili oduševljeni Žikinim tumačenjem. Nisu izostali ni pozitivni komentari.

"Da li je moguće da može neko ovoliko da liči na oca, koliko Srđan na Boru, ovo je neverovatno", bio je samo jedan od komentara fanova, koji su se raznežili.

Vojin Ćetković oživeo je lik još jedne glumačke legende - Dragana Nikolića.

U poslednoj epizodi serije, kad je Tomina bolest već poodmakla, on dolazi na splav sa doktorom (Petar Benčina) gde ga dočekuju prijatelji, Bora i Gaga Nikolić, ali i Tanja Bošković koju tumači Milica Janevski.

Dok Žiki svakako nije bilo teško da uđe u ulogu svog oca, Milica Janevski je glasom i stasom poprilično skinula Tanju Bošković. Ćetković nije imitirao Gagu, već je na sebi svojstvren način pokušao da iznese šarm gradskog mangupa, kakav je bio Nikolić.

Pored ove plejade velikana, u filmu i seriji se pojavljuju i likovi Silvane Armenulić, Mike Antića, Kemala Montena, Zorana Radmilovića, Davorina Popovića, Lepe Lukić, Tozovca, Danke Novović i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: