Зорана је кроз своје видео записе показала да са Лалом, Илојевом ћерком, негује диван однос и често проводи време са њом. У најновијем влогу, Зорана је први пут снимила и бившу супругу свог партнера, што је изазвало велику пажњу.

 

- На ручку смо са Илојевом бившом женом и ми смо у веома добрим односима - започела је Зорана, а онда се представила и она:

- Здраво, ја сам бивша жена. Не свађамо се - рекла је Лиса.

Зорана је описала како је изгледао њихов први сусрет и истакла да је сада ситуација знатно боља, те да се сада боље познају. Важно је истаћи да су ове две жене успеле да превазиђу препреке и да сада уживају у заједничком ручку, што је наишло на позитивне реакције јавности.

- Кад сам упознала Зорану, плакала сам, била сам под стресом, нисам била срећна због ње (смех). Била је таква ситуација, нова девојка која долази са мојом ћерком, била сам уплашена... Али сада је боље познајем - рекла је Илојева бивша супруга Лиса.

 

- Мислим да је сада ситуација добра зато што сам се допала Лали и како сам се поставила према њој - узвратила је Зорана, са чим се она сложила:

- Да, то је најбитније.

- Прошле смо наше препреке и сад ручамо заједно - додала је Зорана кроз смех.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".