Зорана Павић, колегиница и велика пријатља певача је затечена на аеродрпому "Никола Тесла" када јој је саопштена вест да је рокер имао саобраћајну несрећу у близини Куманова. Певачица је понављала само једно питање: 

- Је ли добро? Господе Боже! Да ли је Ђорђе добро? Ево, немам коментар... Не знам шта да кажем - затечено је рекла Зорана, која је у једном тренутку чак и заплакала, преноси Блиц.

Фото: АТА имагес

 

После несреће, певач се огласио и признао да је у тренутку несреће ударио особу која је шетала ауто-путем. Међутим, како је добио информацију из Тужилаштва, неће одговарати јер наводно не сноси кривицу.

- Морам да будем овде, у Македонији. Очекује ме још једна изјава и како ми је речено из Тужилаштва, нећу бити у притвору јер не сносим кривицу. Синоћ сам имао лагани лом, сад се смирило. Никад у животу нисам пса згазио, а камоли ово. Још увек сам у благом шоку, то је пакао... Имам два шава на левој руци због посекотина од шоферке која је пукла. Драгом Богу да сам имао јак аутомобил, јер да нисам ко зна шта би се догодило - истакао је Ђорђе, пренео је Гранд.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda/Nportal

 

 

БОНУС ВИДЕО: