Zorana Pavić, koleginica i velika prijatlja pevača je zatečena na aerodrpomu "Nikola Tesla" kada joj je saopštena vest da je roker imao saobraćajnu nesreću u blizini Kumanova. Pevačica je ponavljala samo jedno pitanje: 

- Je li dobro? Gospode Bože! Da li je Đorđe dobro? Evo, nemam komentar... Ne znam šta da kažem - zatečeno je rekla Zorana, koja je u jednom trenutku čak i zaplakala, prenosi Blic.

Foto: ATA images

 

Posle nesreće, pevač se oglasio i priznao da je u trenutku nesreće udario osobu koja je šetala auto-putem. Međutim, kako je dobio informaciju iz Tužilaštva, neće odgovarati jer navodno ne snosi krivicu.

- Moram da budem ovde, u Makedoniji. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz Tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu. Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao... Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo - istakao je Đorđe, preneo je Grand.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda/Nportal

 

 

BONUS VIDEO: