Ђорђе Давид од недеље пролази кроз најтеже дане живота када је доживео саобраћајну несрећу у Северној Македонију, у којој је покосио жену на ауто-путу која је преминула.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/192_рс

 

Давид се након трагичног догађаја и даље налази у Македонији коју не сме да напусти док се случај не заврши, а ова вест уздрмала је јавност и бројне јавне личности који му пружају подршку у овом тешком тренутку.

У јеку агоније кроз коју пролази рокер, огласио се некадашњи учесник „Звезда Гранда“, Махир Петровић који је такође, прошлог лета, ударио човека који није преживео удес.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Звезде Гранда

 

- Људи моји, свакоме се може десити. Само могу рећи не дај Боже никоме. Знам како се колеге осећају - прокоментарисао је певач након трагичних вести и пружио подршку Ђорђу.

Подећамо, Махир је летос ударио човека и побегао са места несреће тврдећи да није знао да је у питању био човек, а за ово дело брани се са слободе.

- На путу код „Бинга“ одједном је нешто ударило, ја нисам видео никога, нити сам шта видео на путу. Моје колеге су рекле да возим, да је био пас. Ишао сам трећом брзином, неких 70-80 км на сат. Ја да сам видео да је човек на путу, ја не бих бежао никако. Од тог дана сам смршао 20 килограма. На таблетама сам за смирење сваки дан, полудео бих да их не пијем – изјавио је Петровић тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".